Uma Thurman


I dok glumica Uma Thurman snima filmove u dalekom nam Hollywoodu, na našem Balkanu dečki iz Rijeke 2010. godine spajaju umove u kolaboraciju te otkrivaju savršen zvuk svog novog benda nazvan kao i poznata glumica, Uma Thurman.U nadi da postignu magiju kao i muza velikana filmskog platna, Tarantina, dečki izbacuju svoj prvi album jednostavno nazvan kao i ime benda.Poput borbe nijemog filma s modernim vremenima, ovaj bend se uhvatio u koštac s kritikom ljubitelja vokalne izvedbe i ipak se izborio za svoje mjesto u glazbenom svijetu bez vokala.
Bez imalo čekanja Uma skače na bine da prezentira svoj mladunče i osvaja publiku dobrim starim teškim riffovima Stoner Rocka poput Black Sabbatha, Kyussa i raznih stoner bendova koji tek sad počinju sjajiti svojim punim žarom. Pjesme poput Stoner Ride, Grassoline, Cactussscream stvaraju poseban žar među slušateljima šaljući ih ravno u bijeg od stvarnosti i maštu pustinjskog ništavila pod žarkim suncem glasnih riffova te laganim povjetarcem melodije stoner rocka.
Kao i u svim Tarantinovim filmovima Uma nije završila s akcijom nego grabi, jače nego ikada, prema novim pobjedama s još jednim albumom. U nešto žešćem tonu album je izvanredno prihvaćen od strane slušatelja, a pjesme Vagiant, I am the high fucking priestess, Curses! i Heavy Feet su od strane publike već prigrljeni kao glasni i masni hitovi albuma. Sa ovim novim albumom nazvanim „ I am the High Fucking Priestess“ daju do znanja da finalni fight još nije na obzoru i da Uma ima još mnogo aseva u rukavu kako bi zadovoljila svoje voljene "spaljene" obožavatelje.

http://soundcloud.com/uma-thurman

SOUNDCLOUD:
http://soundcloud.com/uma-thurman