srijeda, 5. listopada 2011.

Fat Brek - tko smo mi?


Fat Brek je novonastala riječka booking i promo agencija koja kvalitetnim domaćim i stranim bendovima sa underground i demo scene pomaže ostvariti što više koncerata te samim time doći do što većeg broja publike, odnosno slušatelja.

Među bendovima sa kojima počinjemo surađivati nalazi se nekolicina starijih i svima dobro poznatih bendova kao što su legende riječke scene GrčPasi i Ashes You Leave te nešto mlađi ali ne manje poznati Carmina PuttanaOfficer Down te Krešo i Kisele Kiše. Od mladih snaga tu su Super Sexy Flesh Eating Zombie StrippersBrain ProductionSunshine Madness i Uma Thurman. Osim bendova sa riječkog područja tu su još labinski The Orange Strips, porečki Cirkus i karlovački Humanofon.

Dakle, sakupili smo dosta žanrovski šaroliko društvo i ubrzo krećemo na posao!

Osim bookinga i promocije izdavat ćemo promo izdanja za bendove koja će naći na našem merchu na raznim koncertima i festivalima. Promo CD-i ne bi se prodavali već bi potencijalni kupac donirao onoliko novaca koliko želi za neki bend.

Jedini bend zasad koji ima promo izdanje pod Fat Brekom je Officer Down.

U pripremi su još promo izdanja za bendove:
Pasi, Super Sexy Flesh Eating Zombie Strippers, Uma Thurman, Sunshine Medness, Krešo i Kisele Kiše, Carmina Puttana i Cirkus koja bi svijetlo dana trebala ugledati na Fat Brek festu 28 i 29.10.2011. u klubu Palach.

Nema komentara:

Objavi komentar