petak, 2. prosinca 2011.

Ind i Zded w/ This Day Will Burn (Os) & Sunshine Madness (Ri) @ Klub PlacePetak, 9.12.2011.
Klub Place, Rijeka

This Day Will Burn (Osijek)
Sunshine Madness (Rijeka/Krk)

Start: 22 h / Upad 20 kn

Prognostičari vremena nam u narednim danima prognoziraju nekakva zahlađenja pa su se čuvari Svetog indie grala stoga odlučili za šamanski ritual vatre!

U petak, 9.12.2011. nam u klub Place dolaze dva-vokalno instrumentalna sastava koje smo za ovu priliku odabrali samo zbog njihovih imena - This Day Will Burn i Sunshine Madness.

This Day Will Burn su umijeće paljenja dana učili u vrijeme velikog carstva Inka, i to direktno od Intija, boga sunca. S njim su često znali nabaciti hakl, međutim, prilikom jedne utakmice, Inti je slučajno odrubio glavu njihovom vođi napada. Tako je došlo do njihove vječne zavade koja svake godine kulminira revijalnom utakmicom seljaka protiv konkvistadora.
U slobodno vrijeme dolaze iz Osijeka, a hardcore/screamo sviraju od 2003. godine, kada nisu uspjeli Naučiti engleski. Vole NoMeansNo, New Bomb Turks, Minor Threat, skakati po lokvama, Fugazi, Bad Religion, Dead Kennedys, bacati se po podu, The Jesus Lizard, Jawbreaker i Debelog precjednika. Posljednji puta ste ih u Rijeci gledali prije otprilike 19 mjeseci tako da bez problema možete doći tražiti očinstvo za svoje 10mjesečne bebe.

Sunshine Madness su pak izazivanje sunčanice učili direktno od onog tamnog frajera kojeg svi znamo po fotki iz profila, s nekim štapom, sokolovom glavom i suncem iznad nje. Nije da su trebali puno učiti kada je logično da ako stalno imaš sunce iznad glave, da te kad-tad mora lupiti.
U slobodno vrijeme dolaze iz Rijeke ili možda Krka, a od 2009. godine sviraju sve ono što vole i volimo, a to bi bio neki rock / funk. Sigurno ih znate iz grada pa ih dođite pozdraviti, ali čuvajte se sunčanice.


Indi i Zded predstavljaju:

This Day Will Burn (Osijek)
http://www.tdwb.net/
http://www.myspace.com/tdwb
http://www.facebook.com/thisdaywillburn

Sunshine Madness (Rijeka/Krk)
http://www.myspace.com/sunshinemadness
http://www.facebook.com/pages/SUNSHINE-MADNESS/210218282345096

Prije i nakon koncerta glazbu biraju Indi i Zded, tako da standardno možete očekivati indie-rock / post-rock / emo-rock / math-rock / punk-rock / screamo-rock / hardcore-rock / noise-rock / touch&go-rock / papuče-rock i možda malo njemačkog hip-hopa.

Maču Pikču! Pretežno.

http://klubplace.blogspot.com/
http://twitter.com/KlubPlace
http://youtube.com/KlubPlace

Nema komentara:

Objavi komentar