četvrtak, 5. rujna 2013.

Novi album benda Krešo i Kisele Kiše „JOŠ TI NIJE JASNO DA TI NIJE KASNO“ stavljen na free download!!!Dugo očekivani materijal riječkog Punk- Rock benda Krešo i Kisele Kiše konačno ugledao svijetlo interneta. Nakon uspješnog prvijenca "Još ti nije kasno" na red je došao drugi album pod nazivom "Još ti nije jasno da ti nije kasno" koji je ponuđen na free download na adresi:


Album će izaći i u fizičkom izdanju na cd-u u izdanju Fat Breka, a službena riječka promocija biti će 13. rujna na  zatvaranju festivala "Delta Summer Street Session".
Materijal je snimljen u studiju "Daki" u Voloskom i sadrži dvadeset i devet pjesama, s time da je pjesma Cajka snimljena u dvije verzije. Jedna sa orginalnim vokalom Krešimirom Burićem, a na drugoj gostujeShamso 69 pjevač benda Brkovi. Na obradi pjesme Josipe Lisac " Na Na Na" koja je preimenovana u "Lo Lo Lo" gostuje Kristina Radovčić Kikipjevačica benda the Shaiones i prateći vokal Dražena Turine Šajete,dok je pjesmu "KKK vsZoff " začinio "škrgutanjem zubima" i pjevanjem Zoran Štajduhar Zoff, frontmen legendarnog riječkog benda Grč.
Ilustracije za omot su ruku djelo mladih nagrađivanih delničkih umjetnica Apolonije i Agate Lučić.

Nema komentara:

Objavi komentar