četvrtak, 27. ožujka 2014.

Odlične recenzije i sve veća slušanost novog albuma riječkog stoner benda UMA THURMAN poziva domaće organizatore da bend dovedu i u svoj grad!Još jedna u nizu dobrih recenzija novog albuma riječkih stonera  Uma Thurman jedan je od razloga zašto svi pričaju o ovom bendu. Naime Uma ponovno dobiva odličnu ocjenu koja je ovog puta stigla sa portala "terapija.net". Dobivši izvrsne kritike dečki su dokazali da je " I am The High Fucking Priestess " obavezan album koji želite imati na svojoj mix listi najboljih pjesama i poziva da ga se presluša i po par puta za redom. Recenziju sa portala "terapija.net" u potpunosti možete pročitati na OVOM linku!


POZIV DOMAĆIM ORGANIZATORIMA

U poznatim dnevnim novinama "Novi list" izašao je  interview i vijest da su dečki dobili ponudu za Europsku turneju na koju planiraju krenuti krajem ove godine. Htjeli bismo naglasiti da je bend spreman za svirke na domaćim prostorima i ovim putem pozivamo sve organizatore zainteresirane za koncerte benda Uma Thurman da nam se slobodno jave na naš mail:
 > fatbrek@gmail.com.< BESPLATAN DOWNLOAD

Kao što vjerojatno već znate Uma je ponudila svoj novi album na besplatan download koji se "skida" u velikom broju ne samo na Balkanu nego u cijeloj Europi pa i SAD-u. Album je moguće skinuti na jednim od linkova navedenih ispod, a mi vam predlažemo ako već niste poslušali kako riječki dečki praše da obvezno skinete album, posjetite njihove nastupe i zarazite se instrumentalnom olujom nazvanom Uma Thurman. Album uskoro izlazi na CDu te će ga se moći naručiti preko naših > Fat Brek < stranica i stranica benda ili ga nabaviti na Uminim koncertima. 

Za kraj bi smo ponovili što je bend već i sam rekao: " Mislimo da album donosi nešto novo i drugačije za ovaj žanr. To je dosta bitno jer ne želimo zvučati kao i svi drugi bendovi vezani uz stoner rock. Album je masan, glasan i dijaboličan te ga slobodno "skinite", preslušajte i proslijedite dalje! " 


Uma Thurman - Official Facebook Page: 
UMA THURMAN
Uma Thurman - Official YouTube Channel: 
UMA THURMAN

Uma Thurman: "Vagiant"


Skidaj, shareaj, lajkaj, posjeti koncerte i podrži scenu!
 FB

Official Fat Brek Page:
FAT BREK<
Official Fat Brek Facebook Page: 
FAT BREK <

 / 27.03.2014 /

Nema komentara:

Objavi komentar